Žuvies troškinys

  • Įvertinimas: 2.9 iš 5 (balsavo 35)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 500 g žuvies filė bet kokios
  • 500 g brokolių
  • 200 g grybų
  • 1 vidutinis svogūnas
  • 100 g grietinės
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 1 sauja krapų, svogūnų laiškų pasirinktinai
  • Prieskonių pagal skonį

Gaminimas

Brokolius sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirti 5 minutes. Sultinį nupilti į indelį, jo dar reikės.
Žuvies filė supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Svogūną sukapoti ir pakepinti alyvuogių aliejuje. Grybus taip pat galima pakepinti, bet nebūtina.
Brokolius, žuvies gabaliukus, grybus ir pakepintą svogūną sudėti į puodą ar gilią keptuvę. Viską atsargiai išmaišyti su prieskoniais, žalumynais ir citrinos sultimis.
Sultinį išmaišyti su grietine ir supilti į keptuvę. Virti ant vidutinio kaitrumo ugnies bent 10 minučių.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

Receptą atsiuntė: Jolita

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų