Žele tortas (5)

  • Įvertinimas: 4.1 iš 5 (balsavo 61)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 1 litras grietinėlės
  • 50 gramų želatinos
  • 250 gramų cukraus
  • 6 pakeliai įvairių skonių želės
  • 1,2 litras vandens

Gaminimas

Želatiną ištirpiname 200 gramuose grietinėlės.

Beriame cukrų ir likusią grietinėlę, maišome tol, kol ištirpsta cukrus.

Kiekvieno skonio žele ištirpiname 200 mililitruose vandens.

Žele tortą formuosime specialioje šaldymo formoje (Tupperware).

Pilame pasirinkto skonio žele ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų. Tą patį pakartojame su grieitinėlės mišiniu ir likusiomis želėmis.

Labai skanu ;)

Receptą atsiuntė: Erika

Komentarai (5)


  • 2011-08-03 14:35 Ausrine

    o grietineles misini galima is kart pasiruosti visa? jis nesustings kol zele sustengs. juk taip suprantu reikia kiekviena skoni atskirai stingdinti juk kitaip viskas susilies.


  • 2011-07-13 18:07 zivile

    as tai grietinele sumaisiau su zelatina.palaikiau kad subrinktu apie 15 min,o tada ant labai silpnos ugnies ir pakaitinau kad zelatina istirptu


  • 2011-07-07 08:08 Laura

    O želatina ištirpsta šaltoj grietinėlėj?


  • 2011-07-06 14:08 Andzelika Mc

    Tupperware reklama DD puikiai žele tortas sustingsta bet kokioje formoje


  • 2011-06-23 01:57 Ineta

    Atrodo nerealiai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų