Virtų bulvių cepelinai su varškės ir mėsos įdarais (6)

  • Įvertinimas: 3.9 iš 5 (balsavo 80)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 900 g bulvių
  • 110 g krakmolo
  • 1 kiaušinis
  • Varškės įdaras
  • 160 g. varškės
  • 1 kiaušinis
  • Mėsos įdaras
  • 400 g. jautienos malta mėsa
  • 60 g. svogūnų
  • 30 g. sultinio
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Virtos bulvės nulupamos, sutrinamos, įmušami kiaušiniai, įdedama krakmolo, druskos ir viskas sumaišoma. Iš bulvių masės daromi paplotėliai, ant jų vidurio dedamas varškės arba mėsos įdaras ir formuojami cepelinai. Paruošti cepelinai dedami į pasūdytą vandenį ir verdami 5 minutes.

Varškės įdaras: varškė pertrinama. Pridedama kiaušinių, druskos ir išmaišoma.

Mėsos įdaras: ištroškinta mėsa sumalama, dedama pakepintų svogūnų, druskos, pipirų, sultinio, kuriame troškinosi mėsa, ir sumaišoma.

Receptą atsiuntė: Sandra

Komentarai (6)


  • 2014-12-19 13:12 dovile

    Na paziuresiu kaip ce gausis pirma kart gaminu


  • 2012-11-14 15:14 Vytautas

    Reikia parašyti"agaminti cepelinai dedami į verdantį,pasūdytą vandenį ir verdama apie 5min.


  • 2012-08-12 22:27 Rima

    Manau, kad cepelinai pasileido del to, jog sudejai i neverdanti vandeni.


  • 2012-06-22 13:54 maryte

    labai geras patiekalas.Skanu.Tarkuotu bulviu cepelinu net atsisakiau. Be to,padarius didesni kieki,jei atlieka-uzsaldau.


  • 2012-01-29 12:45 Roma Vasiliauskiene

    Reikia juos apvolioti krakmole


  • 2011-05-17 16:55 vvv

    pasileido cepelinai... gal juos pries tai pakepint reikejo...?


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų