Virti varškėčiai (6)

  • Įvertinimas: 3.7 iš 5 (balsavo 109)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 300 - 350 g varškės
  • 1 kiaušinis
  • druska
  • 1 šaukštelis cukraus
  • 2 šaukštai miltų

Gaminimas

Varškę pertrinam, įmušam kiaušinį, įberiam cukraus, druskos ir išmaišome. Įdedam porą šaukštų miltų ir paminkom. Gaunasi vientisas gabalas. Iš jo formuojame mažus rutulėlius ir dedame į užvirintą vandenį. Verdame apie 5 minutes, kol rutuliukai pradeda pūstis. Tiekiam su grietine ir druskyte, kas mėgsta suriai, o kas saldžiai - tam su grietine ir uogiene.

Receptą atsiuntė: Sandra

Komentarai (6)


  • 2011-11-07 23:36 Auris

    Jeigu ka miltai dedasi tol kol tesla nelimpa prie ranku


  • 2011-04-01 09:27 lora

    niam niam kaip noriu varškėtukų


  • 2011-03-17 14:49 Egle19

    Cia reikia kokios 1 stiklines miltu netikslumas


  • 2010-11-24 21:15 Justina

    Na, as dejau 3.5 sauksto miltu, tai irgi nieko gero...


  • 2010-10-25 12:40 INDRĖ

    NIEKO GERO, KOŠĖ KAŠKOKIA. DĖTI MAT2 ŠAUKŠTUS MILTU ! KAS PER NESAMONĖ


  • 2010-10-05 17:06 Linucka

    mano megstamiausi! vaikyste primena ))


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų