Vinigretas (1)

  • Įvertinimas: 3.2 iš 5 (balsavo 35)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 500 g virtų burokėlių
  • 150 g konservuotų pupelių
  • 1 marinuotas agurkas
  • 1 morka
  • 5 šaukštai aliejaus
  • druska

Gaminimas

Burokėlius sutarkuoti, agurką supjaustyti kvadretėliais. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir pakepinti juos aliejuje. Į indą sudėti burokėlius, pupeles, agurkus, sudėti kepintą svogūną su morka ir visu aliejumi. Pagardinti druska.

Receptą atsiuntė: Sandra

Komentarai (1)


  • 2014-12-20 22:42 doncik

    gal jis yra ir skanus,bet keptu svogunu nedeciau o vietoje druskos silkutes gabaliukai be asaku


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų