Vėrinukai su fetos sūriu

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 20)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 150g fetos
  • 8 griežinėliai karštai rūkytos kiaulienos nugarinės
  • 4 porų stiebai
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Agurkas
  • 2 šaukštai liesos grietinės
  • kelios raudonėlių šakelės

Gaminimas

Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) apkepkite karštuose riebaluose. Išgriebusi papuoškite raudonėlių šakelėmis. Tiekite su šiaudeliais pjaustytais šviežiais agurkais, pagardintais maltais juodaisiais pipirais, druska ir grietine.

Receptą atsiuntė: Vilija

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų