Varškės spurgos (32)

  • Įvertinimas: 4.1 iš 5 (balsavo 267)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 500 g varškės
  • 4 kiaušiniai
  • 8 šaukštai miltų
  • 3 šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 4 šaukštai cukraus
  • Cukraus pudros

Gaminimas

Sodą nugesinti su šlakeliu actu. Kiaušinius su cukrum gerai išplakt, sudėti vanilinį cukrų, miltus ,sodą varškę, ir išminkyti. Daryti spurgas ir virti aliejuje. Apibarstyti cukraus pudra.
Receptą atsiuntė: Neringa

Komentarai (32)


  • 2014-12-15 21:04 evelina

    labai skanios,bet rupuze prilipo


  • 2014-12-09 23:26 jolanta

    dariau pagal si recepta viskas skonis lb geras it apskrudo graziai bet vidus liko neiskepes nesuprantu


  • 2014-12-08 15:40 mama

    dariau su trinta varske tai 18 saukstu miltu isejo, nes kitaip skysta, kaip blynu tesla .....


  • 2014-12-06 17:51 ..

    Man tai visiskai niekas nesigavo pagal sita recepta nesamoninga.


  • 2014-12-05 15:32 loreciukas

    Labai skanios spurgytes


  • 2014-11-29 22:24 vida

    Tesla man gaunasi skysta,kaip reikia padaryti tokias spurgas,gal dadeti kazkiek miltu


  • 2013-03-24 13:07 aneta

    As dejau kepimo milteliu vietoj Sodos . Galvos vidus lyg neiškentęs skystas nors viršus iskepes, gal tik trynius kiaušiniu dėti?


  • 2012-09-17 18:59 Stella

    Virkit tol kol graziai paruduos, uzdenktam puode, ant silpnos ugnies. viena karta su saukstu apvartykite ant kitos puses jei reikia


  • 2012-09-15 15:31 gabi

    ar galima sias spurgas kepti be sodos,ar gaunasi


  • 2012-07-31 11:49 anaiis

    Kokia varske galeciau naudoti vietoj musu lietuviskos? gyvenu Prancuzijoje , gal rokita ar petit- suisse tiktu?


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų