Varškės spurgos (26)

  • Įvertinimas: 4.1 iš 5 (balsavo 265)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 500 g varškės
  • 4 kiaušiniai
  • 8 šaukštai miltų
  • 3 šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 4 šaukštai cukraus
  • Cukraus pudros

Gaminimas

Sodą nugesinti su šlakeliu actu. Kiaušinius su cukrum gerai išplakt, sudėti vanilinį cukrų, miltus ,sodą varškę, ir išminkyti. Daryti spurgas ir virti aliejuje. Apibarstyti cukraus pudra.
Receptą atsiuntė: Neringa

Komentarai (26)


  • 2013-03-24 13:07 aneta

    As dejau kepimo milteliu vietoj Sodos . Galvos vidus lyg neiškentęs skystas nors viršus iskepes, gal tik trynius kiaušiniu dėti?


  • 2012-09-17 18:59 Stella

    Virkit tol kol graziai paruduos, uzdenktam puode, ant silpnos ugnies. viena karta su saukstu apvartykite ant kitos puses jei reikia


  • 2012-09-15 15:31 gabi

    ar galima sias spurgas kepti be sodos,ar gaunasi


  • 2012-07-31 11:49 anaiis

    Kokia varske galeciau naudoti vietoj musu lietuviskos? gyvenu Prancuzijoje , gal rokita ar petit- suisse tiktu?


  • 2012-07-17 15:10 Vaida

    Spurgytes nuostabios!Tikrai labai skanu ir paprasta.Vietoj sodos galima deti du saukstelius kepimo milteliu.Dar siulyciau ydeti sauksteli tarkuotu citrinos zieveliu,isvis skonis pasakiskas!!!!!


  • 2012-06-22 16:45 Nijolė

    O kiek maždaug reikia jas virti? Ačiū už atsakymą.


  • 2011-11-13 19:02 Edi

    o kiek laiko kepti? ar labai ikaitintas aliejus turi but? ... man visuomet buna neiskepes widus


  • 2011-09-10 14:21 jana

    spurgytes pasaka...vyrui labai patiko)aciu


  • 2011-08-12 11:53 RASUOLE

    Butinai pabandysiu


  • 2011-03-20 15:36 violeta

    labai skanios isejo negalim su dukra nustot valgytisiulau pabandyt labai skanu


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų