Trupinių pyragas su uogiene ir varške (17)

  • Paruošimo laikas:
  • Įvertinimas: 4.2 iš 5 (balsavo 163)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 450 - 500  g miltų
  • 250 g cukraus
  • 3 kiaušinių
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 150 g sviesto
  • 1 citrinos žievelė, nutarkuota
  • 500 g tirštos uogienės
  • 500 g varškės naudoju močiutės naminę varškytę

Gaminimas

Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1 val. palieku ją šaldiklyje. Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60 min.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Agne

Komentarai (17)


  • 2015-01-28 17:29 EDIKS

    per daug cukraus


  • 2015-01-24 15:57 Simona

    Kad cia nera jokiu aguonu


  • 2012-12-02 13:00 RAIMONDA

    O SI TESLA TURI BUTI LABAI KIETA KAIP SUPRANTU NES MAN TAIP GAVOSI


  • 2012-02-25 01:06 simona

    labai skanus pyragas aciukas uz recepta


  • 2011-10-04 23:30 agnedare

    Nesamone,nereikia jokiu aguonu,katik pati kepiau sita pyraga jos net visai netinka ir 200g cia virs proto ribu,vien aguonos toje maseja..


  • 2011-01-20 12:37 rita

    skaniai atrodo


  • 2011-01-17 18:50 Blomster

    katik ikisau i orkaite ziuresim kas cia gausis


  • 2010-12-08 15:00 Karina

    Puikus šitas pyragas, lbai mėgsta mano šeimyna tokį Reikės ir pagal šitą receptą pabandyt iškept


  • 2010-11-07 00:02 Dominyka

    Labai skanus pyragas. Ačiū


  • 2010-09-24 19:39 Anzela

    labai skanus pyragas,musu seima ji labai megsta,lengvas gaminti


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų