Tiršta pievagrybių sriuba

  • Įvertinimas: 3.0 iš 5 (balsavo 83)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Prieskoninių daržovių,
  • 500 g pievagrybių,
  • 1 šaukštas sviesto,
  • 1 šaukštas manų kruopų,
  • 2 šaukštai grietinės,
  • Žalių petražolių,
  • Pipirų,
  • Druskos.

Gaminimas

Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, nusausinti, supjaustyti. Jeigu pajuodavo, įmesti 5 min. į vandenį su actu ir nusunkti. Pašildyti keptuvėje pusę sviesto ir pakepinti jame pievagrybius. Dviejuose litruose pasūdyto vandens išvirti prieskonines daržoves. Kai suminkštės, išimti, o į nuovirą suberti manų kruopas. Kelias minutes virinti, sudėti pievagrybius ir likusį sviestą. Užbalinti sriubą grietine, pagardinti. Lėkštėje pabarstyti sukapotomis žaliomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Viktorija

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų