Sūrio ir grybų pyragas

  • Įvertinimas: 3.3 iš 5 (balsavo 36)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 100 g sūrio
  • 70 g grietinės
  • 70 ml augalinio aliejaus
  • 75 g miltų
  • 1 stiklinė grybų virtų
  • 1 v. š. kečupo
  • 1 a. š. kepimo miltelių
  • 1 a. š. sodos
  • 1 svogūno
  •  3 kiaušinių
  • 2 v. š. petražolių smulkintų
  • Druskos
  • Paprikos miltelių

Gaminimas

Suojaustytus ir virtus grybus sudėkite į keptuvę ir kepkite apie 10 min. Tuomet sudėkite kečupą, smulkintą svogūną, druskos, maltos paprikos ir kepkite 5 min. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

Kiaušinių trynius išplakite ir sumaišykite su grietinėje nugesinta soda. Supilkite aliejų, įdėkite druskos, tarkuotą sūrį, miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite grybus ir viską gerai išmaišykite.

Baltymus išplakite ir švelniai įmaišykite į masę. Viską supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo  formą ir kepkite 190 °C temp. 40 min.

Skanaus!


Receptą atsiuntė: Vitalija

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų