Sovietiniai čeburėkai (46)

  • Įvertinimas: 3.8 iš 5 (balsavo 233)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Tešlai
  • 200 g varškės
  • 2 kiaušiniai
  • 0.5 a. š. sodos
  • 1 a.š. aliejaus
  • 50 g kefyro
  • miltų Įdarui
  • mėsos faršas kas kokį mėgsta kiaulienos, jautienos, paukštienos
  • svogūnas pagal skonį
  • pipirai
  • druska

Gaminimas

Į gerai ištrintą varškę įmušame kiaušinį, supilame kefyrą, (soda turi būti išmaišyta kefyre), įpilame alieju. Išmaišome. Tuomet po truputi minkydamos beriame miltus. Nereikia skubėti ir pridėti per daug miltų (tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų). Tešlą padarome tokią, kad galėtume kočioti. Tada iš iškočiotos tešlos išspaudžiame norimą formą. Įdedame faršą, išmaišytą su svogūnais, pipirais ir druska. Tešlos kraštus gražiai užspaudžiame šakute ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame ant lėtos užnies, kol gražiai pagels.
Skanaus!!!

Receptą atsiuntė: Monika

Komentarai (46)


  • 2015-01-21 17:39 jolita

    Pabandysiu butinai,aciu uz recepta.


  • 2015-01-05 03:46 Karolina

    Pabandysime būtinai


  • 2014-12-22 08:55 inga

    O be kefyro galima gaminti?


  • 2014-11-30 09:59 jolbraz@gmail.com

    ceburekai


  • 2014-11-23 22:18 gabija

    Labai skanai atrodo teks ir man sandien kepti aciu uz receptuka


  • 2014-11-23 12:03 gabija

    Labai skanai atrodo teks ir man sandien kepti aciu uz receptuka


  • 2014-05-13 12:16 Aida

    Pagal si recepta kiek vnt cebureku gaunasi?? ir gal atitinkama kokia varske patartumet, su kuria geriausiai gautusi?


  • 2014-03-05 17:55 Dovilė

    Super, duper!! Skaniausias čeburekų receptas


  • 2013-02-03 20:16 Baci

    Aciu Simai uz receptuka))Labai skanus gavosi.Super


  • 2012-12-04 15:07 JB

    nemanau kad tai tie..sovietiniai bet turbut skanus . tikri sovietiniai ka pamenu kaune panemunes ceburekinej buvo vat ten tai skonis ...super


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų