Serbentų pyragas

  • Įvertinimas: 2.6 iš 5 (balsavo 37)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Tešlai 200 g miltų
  • 100 g margarino VILNIUS kepiniams
  • 50 g cukraus
  • 1 didelis kiaušinis
  • 1 šaukštas vandens
  • 1 žiupsnelis druskos Įdarui 200 g juodųjų serbentų
  • 150 g cukraus
  • 3 kiaušiniai
  • 100 g grietinėlės 35% riebumo

Gaminimas

Išminkome tešlą. Ją palaikome šaldymo kameroje 30 minučių.

Iškočiojame atšaldytą tešlą. Ja išklojame kepimo formą ir padarome skyles.

Kepame 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Ant tešlos viršaus galima uždėti kepimo popierių ir užberti žirnių ar pupelių, kad tešla neiškiltų.

Kiaušinius išplakame su cukrumi, juodaisiais serbentais ir grietinėle.

Įdarą užpilame ant pyrago pagrindo ir vėl pašauname į 160 C orkaitę 40 minučių.

Receptą atsiuntė: Emilija

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų