Rabarbarų uogienė I (1)

  • Įvertinimas: 3.2 iš 5 (balsavo 24)
Reklama

Ingredientai

  • 3 kg rabarbarų lapkočių Rabarbarai
  • 2,5 kg cukraus

Gaminimas

Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu. Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Komentarai (1)


  • 2016-05-16 19:19 Laima

    Ar tikrai skanu


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų