Purus obuolių pyragas (5)

  • Įvertinimas: 4.3 iš 5 (balsavo 49)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 6 kiaušiniai
  • 150g margarino
  • 1,5 stilinės cukraus
  • 1,5 stiklinės miltų
  • obuolių
  • riebalų skardai
  • cinamono
  • cukraus pudros

Gaminimas

Trynius išsukam su margarinu ir cukrumi iki baltumo. Baltymus išplakame. Į trynius imaišome miltus, tada atsargiai įmaišome baltymus. Tešlą dedame į reibalais ištepta skarda. Ant viršaus dedame skiltelėmis pjaustytus ir nuluptus obuolius juos šiek teik išpaudžiame į tešlą, kad viršus būtu tolygus. Pabarstome cinamonu ir kepame 180 - 200C, kol ismeigtas pagaliukas į tešlą išlys sausas. Maždaug 50-60min. Iškepus pabarstome pudra, valgome atšaldytą.

Komentarai (5)


  • 2011-11-14 02:50 lina

    liuks pyragas,vel kepsiu


  • 2011-03-20 21:58 Viktorija

    o kokio dydžio turi būti skarda??


  • 2011-02-17 21:40 alma

    labai skanus ir tikrai purus pyragas paprasta ir skanu!!!


  • 2011-01-17 12:32 lina

    labai skanus


  • 2010-12-13 21:36 laura

    pabandziau issikepti si pyraga .galiu patarti visiem nes super isejo tik as idejau dar vanilininio cukraus ..super


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų