Pikantiškas maltos mėsos katilėlis

  • Įvertinimas: 3.3 iš 5 (balsavo 41)
Rekomenduojame

Ingredientai:

  • 1 svogūnas 2 česnako skiltelės 1 aitrioji paprika 400 g maltos mėsos 2 šaukštai alyvų aliejaus 1/4 l mėsos sultinio 1/8 l raudonojo vyno druskos 3 pomidorai 200 g šaukštas pomidorų tyrės 850 ml konservuotų baltųjų pupelių 1 šaukštas maltų saldžiųjų paprikų 2 šaukštai kapotų petražolių

Gaminimas:

Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti mažais kubeliais. Aitriąją papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti plonais pusžiedžiais. Maltą mėsą padalinti į 2 porcijas ir pakepinti su aliejumi. Dažnai maišyti, kad mėsa būtų biri. Suberti supjaustytą svogūną, česnaką ir papriką, užpilti sultiniu bei vynu, pasūdyti ir virti uždengtame keptuve. Pomidorus nuplikyti, nulupti, išpjauti vaiskočius, perpjauti į 4 dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Į keptuvą su mėsa suversti pupeles, išmaišyti ir dar 10 minučių pavirti. Suversti pomidorų kubelius, pagardinti pomidorų tyre, saldžiųjų paprikų milteliais, petražolėmis, išmaišyti ir palikti. Jei reikia, pasūdyti.

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų