Pievagrybių sriuba (1)

  • Įvertinimas: 3.3 iš 5 (balsavo 76)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 200 g pievagrybių
  • 1 svogūnas 1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
  • 2 šaukštai sviesto
  • 4-5 šaukštai vandens
  • 0,5 stiklinės grietinėlės 12%
  • 0,5 šaukšto miltų
  • 2 šaukštai sukapotų žalumynų
  • prieskoniai  

Gaminimas

Puode ištirpinti sviestą, jame patroškinti smulkiai supjaustytą svogūną, paskui sudėti išvalytus ir plonomis juostelėmis supjaustytus pievagrybius. Troškinti 10 min., po to supilti vandenį, sultinį, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais. Virinti dar 10 min. Supilti grietinėlę, išmaišytą su miltais. Dar kartą užvirinti, pabarstyti žalumynais. Patiekti su skrebučiais.

Receptą atsiuntė: Vaida

Komentarai (1)


  • 2014-12-03 13:35

    neraliai skani, abu su vyru mėgavomės šia sriubyte. O vandenuko pyliau pagal save.


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų