Paukščių pienas

  • Įvertinimas: 3.5 iš 5 (balsavo 48)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 8 šaukštai cukraus
  • 4,5 šaukštai želatinos
  • 1 pakelis vanilės cukraus
  • 0,5 stiklinės kakavos miltelių
  • 700 g grietinėlės
  • konjako
  • aliejaus formelėms patepti

Gaminimas

Šokoladiniam sluoksniui paruošti reikės: 400 g grietinėlės 5 šaukštai cukraus, 3 šaukštai želatinos 0,5 stiklinės kakavos miltelių truputis konjako Baltajam sluoksniui paruošti reikės: 2 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto želatinos 1 pakelis vanilės cukraus, 200 g grietinėlės Papuošimui reikės: 100 g grietinėlės 1 šaukštas cukraus kakavos miltelių Šokoladiniam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Į ją suberkite kakavą, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles. Baltajam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Ją paskaninkite vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio. 20 min. formeles laikome šaltai. Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta grietinėle ir kakavos milteliais.

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų