Orkaitėje kepta lydeka (4)

  • Įvertinimas: 3.1 iš 5 (balsavo 51)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 1 kilogramas lydekos,
  • 2 šaukštai aliejaus,
  • 1 šaukštas kvietinių miltų,
  • 1 citrina,
  • 2 šaukštai grietinės,
  • Juodųjų pipirų pagal skonį
  • Truputį lauro lapelių,
  • Druskos pagal skonį

Gaminimas

Išvalome lydeką, įtriname prieskoniais, pagardiname druska, dedame į keptuvą su įkaitintu sviestu, užpilame grietine, sumaišyta su miltais, ir citrinos sultimis, ir kepame orkaitėje. Iškeptą žuvį sudedame į pusdubenį, užpilame tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Tinka su bulvių koše arba raugintais kopūstais.

Komentarai (4)


  • 2012-08-22 16:57 jeyjey

    receptas tai superinis, isbandziau, tai skaniausiai ir greiciausiai kepta lydeka


  • 2011-04-28 13:35 Vaizdas nekoks

    Kazkaip neapetitnai atrodo..


  • 2010-11-09 16:49 zvejys

    Sutinku. Negražu negražu...


  • 2009-12-12 20:17 zvejas

    tokias lydekas net gaudyt draudziama!!! zenkliai per mazos!


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų