Obuolių desertas su jogurtu ir trupiniais

  • Įvertinimas: 3.1 iš 5 (balsavo 29)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 6 obuoliai
  • 500 ml natūralaus jogurto
  • 200 g sausainių
  • 4 v. š. cukraus
  • 3 v. š. medaus
  • 2 v. š. rudojo cukraus
  • cinamonas
  • malti gvazdikėliai
  • maltas kardamonas

Gaminimas

Obuolius nulupau, išėmiau sėklalizdžius ir supjausčiau didelėmis skiltelėmis.

Obuolius sudėjau į kepimo indą, užpyliau medumi, apibarsčiau ruduoju cukrumi, cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu, įpyliau į kepimo indą šiek tiek vandens ir apie 10 min. kepiau 150 laipsnių temperatūros orkaitėje (obuoliai turi suminkštėti, bet nepasileisti į košę).

Dalimi paruoštų obuolių išklojau lėkščių apačias, ant viršaus užtrupinau sausainių, supyliau su cukrumi sumaišytą jogurtą ir uždėjau dar šiek tiek obuolių.

Skanus ir paprastas desertas.

Receptą atsiuntė: Aušrinė

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų