Naminiai zrazai (2)

  • Įvertinimas: 3.2 iš 5 (balsavo 68)
Rekomenduojame

Ingredientai:

  • 1 5 kg kiaulienos karbonadinės mėsos mėsos prieskoniai prieskoninės žolelės 400 g žalių nerūkytų lašinukų be odos 2 svogūnai juodos duonos 4 riekės pomidorų padažas 4 šaukštai grietinės 2 šaukštai žiupsnelis druskos aliejus kepimui

Gaminimas:

Karbonadinę mėsą supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušame, kad taptų plonas ir didelis gabaliukas. Taip visus griežinėlius padarome ir pabarstome mėsos prieskoniais ir žolelėmis. Gaminame įdarą: lašinukus ir svogūnus susipjaustome kubeliais, sutrupiname juodos duonos 2 riekes ir viską pakepiname aliejuje. Riebalus nupilame. Šio įdaro dedame ant išmuštų karbonadinių gabaliukų, susukame, kad nepasileistų ir susmaigstome mediniais pagaliukais. Apkepame įdarytus mėsos gabaliukus ir dedame į verdantį maždaug 1 litrą vandens. Verdame apie 15 minučių, tuomet pilame pomidorų padažą, grietinę ir likusios duonos trupinius. Viską troškiname dar apie 15 minučių. Patiekiame su bulvėmis ar bulvių koše. Ypatingai tinka marinuoti agurkėliai ar kopūstai. Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Raminta

Komentarai (2)


  • 2012-02-14 11:27 Greta

    Buvo labai skanu, nors galvojau, kad bus rieboka, tačiau niekas net nesuprato, kad įdare buvo lašinukų))


  • 2011-01-28 19:51 Ugnė

    Kaip seilė varva .... |D


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų