Naminiai koldūnai (8)

  • Įvertinimas: 3.6 iš 5 (balsavo 54)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 2 stiklinės kvietinų miltų
  • 0,5 stiklinės karšto pieno
  • 0,33 stiklinės vandens
  • 0,5 svogūno
  • druska
  • malti juodieji pipirai

Gaminimas

Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputėlį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka ir stiklinė). Smulkiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druka ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome. Į iš tešlos skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus. Verdame pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Receptą atsiuntė: Sandra

Komentarai (8)


  • 2012-09-19 17:41 kristina

    skanu labai ,tik i tesla ipilu slakeli aliejaus tada ne taip limpa tesla i rankas


  • 2012-03-26 17:58 Anute

    ACIU uz si recepta... puse valandos ir koldunai ant stalo... mmmm


  • 2011-07-08 12:07 Lina

    Sveiki, jauciu siokia tokia geda, kad turiu naudotis receptais, o negaliu imti ir gaminti ))


  • 2011-02-07 19:40 kartland

    Labai geras koldunu receptas, isbandziau, tikrai patiko. Man svarbu, kad tesla gavosi labai gera, nes idara as visvien anuolatos darau pagal save t.y. dedu ka turiu


  • 2011-02-07 11:14 Vaida

    Gaminau paga si recepta. Dejau puse kg farso (standartiskai), o vandens pyliau tiek, kad gautusi minkoma tesla


  • 2011-02-07 09:07 Ramune

    Ir neparasyta prie ingredientu kiek farso reiktu... man tokie receptai nepatikimi...


  • 2010-12-15 12:06 kiek supratau

    Kiek as supratau tai cia gal nedarase, turejo turbut buti puse stiklines karsto pieno ir 1/3 salto vandens...


  • 2010-11-17 11:02 Nesupratau

    o tai kam pienas????


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų