Mieliniai blynai (5)

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 87)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 400 gramų kvietinių miltų,
  • 0.5 litro pieno,
  • 2 kiaušiniai,
  • 40 gramų sviesto,
  • 0.5 šaukšto druskos
  • 0.5 šaukštelio cukraus,
  • 15 gramų mielių,
  • Truputį aliejaus

Gaminimas

Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.

Komentarai (5)


  • 2011-08-19 20:29 Jurgita

    Instrukcija normali, ko cia nesuprast?


  • 2011-05-11 12:03 lukas

    nezinau skniai atrodo reikes pabandit bet daug reikia pieno ir miltu


  • 2010-11-28 21:17

    Nu, jooo. Instrukcija tai nieko gero nesakanti - skirta 10 metų kepančiai tuos blynus kasdien, kai nereikia nei proporcijų, nei eigos. Jei iškilusią tešlą maišysim su plaktais baltymais, ji sukris. Ar taip ir turi būti?


  • 2010-11-28 17:23 PonasNiekas

    Zmones jei rasot tokius receptus tai supraskit kad juos skaitys ne 20m prie puodu prileide zmones ir jiem reikia aiskiu instrukciju step-by-step kaip gaminti ta ar ana.


  • 2009-12-07 21:10 Evelina

    Nice pabandziau ir pavyko labai skanu net budama 13 (sausi sueis 14) sugebejau juos issikepti na truputeli padejo ir tetis musu seimos kepejas) pabandykit ir jus apsilaizysit pirstus


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų