Menkės kukuliai su daržovėmis ir kokoso pienu

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 22)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 500 g menkės file
  • 5 v. š. džiuvėsių
  • 1 kiaušinis
  • 3 a. š. kaparėlių
  • 1 svogūnas
  • 1 didelė česnako skiltelė
  • 10 žalių alyvuogių
  • 400 g kalafijorų
  • 200 g šparaginių pupelių
  • 200 ml kokoso pieno Druska Pipirai

Gaminimas

Menkės filė sumalti, sudėti pusę smulkiai supjaustyto svogūno ir česnako skiltelę, įmušti kiaušinį, sudėti džiuvėsėlius, pipirus, druską ir susmulkintus kaparėlius. Gerai išminkyti faršą, formuoti kukulius ir dėti garinti į puodą- 5-7 min. (galima ir apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, apvoliojus miltuose). Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti likusį susmulkinta svogūną, susmulkintas alyvuoges, trumpai apkepti. Tada sudėti kalafijorus ir šparagines pupeles, įpilti apie pusę stiklinės vandens (jei turite įpilkite sultinio), įberti druskos ir patroškinti apie 5 minutes. Pabaigoje sudėti kukulius ir supilti kokosų pieną ir dar patroškinti, kol padažas užvirs.

Receptą atsiuntė: Almina

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų