Meksikietiška čili sriuba (14)

  • Įvertinimas: 3.0 iš 5 (balsavo 173)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 200 gramų jautienos faršo
  • 1 svogūnas
  • 2 skardinės konservuotų pomidorų be odelių
  • 1 skardinė aštrių konservuotų pupelių
  • 200 gramų meksikietiško arba kito aštraus pomidorų padažo
  • 1 stiklinė jautienos sultinio
  • Truputį čili pipiro arba aitriosios paprikos

Gaminimas

Faršą ir svogūną pakepinti keptuvėje. Sudėti pupeles ir pomidorus ir troškinti viską kartu, po to supilti pomidorų padažą. Viską troškinti apie 10min. Po to  supilti į puodą, supilti sultinį, čili ir/ar prieskonių ir su mikseriu/blenderiu pertrinti. Dar viską pavirti ant silpnos ugnies kokias 10 min. Patiekiant galima užbarstyti sūrio. Skaniausia valgyti su česnakiniu  skrebučiu.

Komentarai (14)


  • 2012-12-01 14:52 ruta

    Esu ragavus kur šia sriuba gamino 0,5 buteliu alaus


  • 2012-02-22 14:38 Ligita

    Dar daug sūrio pabarstyti ant viršaus


  • 2012-02-22 14:38 Ligita

    Aš darau kitaip ir man labai skaniai gaunasi, kas ragavo visiems patiko.
    Jautienos faršą apkepu su svogūnais tada dedu į puodą virti: raudonų pupelių, konservuotų pomidorų be odelių, supjaustytą raudoną papriką, supjaust.čili pipirą, kelis sutrintus česnakus, daug kečupo ir visą keptuvės turinį(faršą su svogūnu), pagal skonį pridedu čili prieskonių ir vandens įpilu tiek, kokios skystumo norisi sriubos. Ir sriubyte valgyti su česnaku aptrintu batonu, niam niam ))))


  • 2012-01-30 15:30 Simona

    Super sriubyte, valgem su vyru apsilaizydami ))))


  • 2012-01-18 18:43 ausra

    ant kiek ce zmoniu?


  • 2011-10-09 16:50 Ieva

    Ner didelio skirtumo ar su jautienos ar su kaulienos farsu gaminsit Tik del riebumo, o siaip skonis bent jau man nesikeicia


  • 2011-01-18 14:32 Ruta

    Siandien gaminaus, tikrai labai skani sriuba. 10 balu!!!


  • 2010-11-14 13:00 olegas

    butinai ismeginsiu kita penktadieni darysiu mmmmm laukiu nesulaukiu


  • 2010-11-13 10:06 Kriste

    Nepatariu gaminti su kiaulienos farsu,tikrai kitas skonis ir riebu labai.


  • 2010-11-12 14:52 Lina

    Aš gaminu su didelia skardine pomidorų (apie 800g) ir dviem skardinėm pupelių (1 skardinė apie 200 g) tik su didesniu kiekiu faršo ( apie 800 g.) ir dar pertrinto česnako dedu.


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų