Marinuoti vištų sparneliai (1)

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 33)
Rekomenduojame

Ingredientai:

  • 400 g vištų sparnelių
  • 2 v. š. vištienos sultinio
  • 5 v. š. šviežiai spaustų citrinos sulčių
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 2 v. š. smulkintų šviežių rozmarinų
  • 6 skiltelės česnako
  • druska pagal skonį
  • malti juodieji pipirai pagal skonį
  • malti baltieji pipirai pagal skonį

Gaminimas:

Vištienos sultinį, citrinos sultis, aliejų, rozmarinus, išspaustą česnaką bei prieskonius sumaišyti viename dubenyje.

Gautu mišinius įtrinti vištų sparnelius ir palikti pasimarinuoti bent 2 valandas.

Išmarinuotus sparnelius kepti apie 20 minučių virš įkaitusių žarijų.

Patiekti šiltas su mėgstamų daržovių salotomis bei ryžiais.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Lijana

Komentarai (1)


  • 2011-10-11 13:22 Erika

    Aš juodųjų pipirų neatsisakyčiau Aštriai paruošta vištiena irgi skanu, o jų čia tiesiog galima dėti su saiku


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų