Makaronų apkepas su kumpiu ir sūriu (15)

  • Įvertinimas: 4.2 iš 5 (balsavo 94)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 400 g makaronų
  • Prieskoniai
  • 200 g Panevėžio file arba kitokio kumpelio
  • 1 svogūnas
  • 200 sūrio
  • 8 pievagrybiai
  • Petražolių

Gaminimas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Kumpelį supjaustyti kubeliais, svogūną supjaustyti ir truputėlį pakepinti keptuvėje. Kepimo indą ištepti aliejumi, sudėti makaronus sumaišytus su svogūnu ir kumpeliu, sudėti pjaustytas petražoles,  pjaustytus grybus ir kepti orkaitėje.Baigiant kepti sudėti ant viršaus tarkuotą sūrį ir akepi kol išsilydus.
Receptą atsiuntė: Neringa

Komentarai (15)


  • 2012-01-21 20:41 Arturas

    Taip reiketu laiko ir gal ir kvailas klausimas, bet file kepinti kartu su svogunais, ar ja nereikia kepinti pries dedant i orkaite? Skubus klausimas


  • 2012-01-04 14:04 Aiste

    Atrodo skaniai , tik keista jog neparašyta keliem asmenim ir kiek laiko kepti reiketų.


  • 2011-11-27 15:07 Deivis

    Labai geras, greitas bei nebrangus receptas skaniai pavalgyt. Tikrai rekomenduoju


  • 2011-08-07 16:57 I*

    LABAI skanu! Tik vietoj kumpelio, pakepinau vištienos krūtinėlės gabaliukus, pagardintus pipirais, druska ir kariu. Taip pat pasipjausčiau paprikos. Net šeimoje vištienos nelabai valgantys asmenys sakė, jog skonis - nerealus


  • 2011-03-24 19:03 Viktorija

    Nerealiai skanu, rekomenduoju. Prieskonius naudojau Santa Marijos "rieskoniai makaronams" labai man čia tiko.


  • 2011-02-05 09:11 tomas

    labai skanu as ir rekomenduotau


  • 2010-12-20 19:41 Jolanta

    Išbandžiau šį apkepą, gavosi skanus, bet dėjau vištienos farša vietoj kumpio


  • 2010-12-12 15:27 tadas

    aš tai vietoj kumpiu su ee idėjau naturalaus faršo iš kaimo ir dar dadėjau paprikos su morkom niami kaip skanu


  • 2010-10-04 16:09 Simona

    Jau išbandžiau šį apkepą, tik jį šiek tiek perdariau pagal save (tiksliau įdėjau to, ką turėjau šaldytuve): vietoj kumpio dėjau kepintą vištieną, patarkavau kopūsto ir įpjausčiau moliūgo. Kadangi į kepimo indą dėjau termiškai neapdoroto moliūgo, tai kepiau 30 minučių. Šeima tikrai džiaugėsi


  • 2010-09-30 12:26 Simona

    Turint omenyje, kad į orkaitę dedami termiškai apdoroti produktai, išskyrus grybus, tai reikia pakepinti apkepa kokia 15 minučių, nedaugiau žinoma, čia tik mano nuomonė


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų