Kopūstų mišrainė žiemai (4)

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 63)
Reklama

Ingredientai

  • 5 kg. kopūstų
  • 1 kg. morkų
  • 1/2 l. pomidorų padažo
  • 250 g. aliejaus
  • 250 g. acto
  • 1 stk. cukraus
  • 3 v. š. druskos.

Gaminimas

Kopustą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti. Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti. viska supilti į kopūstus sumaišytus su morkom. išmaišyti, išminkyti viska ir palikti per naktį pastovėti. prieš dedant virti imaišyti pomidorų padažą. virti tol, kol suminkštės kopūstai. dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti. Skanaus! Receptas atsiųstas konkursui
Receptą atsiuntė: Sandra

Komentarai (4)


  • 2016-07-21 13:24 Lidija

    Labai skani mišrainė ir sriubytei ir prie mėsytės,super


  • 2016-04-08 21:00 Sigita

    Lb skani mišrainė super man ir mano šeimai patinka


  • 2015-10-13 20:41 Rita

    ar gaminai sita misraine,kad sakai jovalas?ar ragavai kad sakai neskanu?taip kalba tik zmones kurie nemoka net pagaminti nieko panasaus ir sprendze tik apie jo turini.kaip negeda moterim taip viesai isreiksti savo nuomone,nepagarba sau ir kotom seimininkem.


  • 2011-08-15 21:37 Ligita

    Ar juos galima laikyti rusyje per ziema?Ar cia tik laikinai?


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų