Kopūstų mišrainė žiemai (1)

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 63)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 5 kg. kopūstų
  • 1 kg. morkų
  • 1/2 l. pomidorų padažo
  • 250 g. aliejaus
  • 250 g. acto
  • 1 stk. cukraus
  • 3 v. š. druskos.

Gaminimas

Kopustą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti. Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti. viska supilti į kopūstus sumaišytus su morkom. išmaišyti, išminkyti viska ir palikti per naktį pastovėti. prieš dedant virti imaišyti pomidorų padažą. virti tol, kol suminkštės kopūstai. dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti. Skanaus! Receptas atsiųstas konkursui
Receptą atsiuntė: Sandra

Komentarai (1)


  • 2011-08-15 21:37 Ligita

    Ar juos galima laikyti rusyje per ziema?Ar cia tik laikinai?


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų