Kijevo kotletai (3)

  • Įvertinimas: 3.2 iš 5 (balsavo 87)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 5 šaukšteliai
  • Aliejus, 0.5 litro

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite taip, kad jos plotas būtų maždaug 12x10 cm, o jos storis būtų apie 6 mm. Tokius filė gabalus išmuškite iki 3mm storio.  Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį (maždaug 3x1x1) ir muštos vištienos likučius. Filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų kaip cepelino. Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje (arba fritiūrinėje) apie 4 minutes, vėliau pakepkite 4 min. orkaitėje, kad šiek tiek apsausėtų. Sviestas, kotleto viduje neturi išbėgti.

Komentarai (3)


  • 2013-03-20 14:38 Gabija

    kiek čia porcijų išeina?


  • 2012-08-20 23:00 greta

    seip tai sviestas laikomas kamb temp ir po to i sviesta sudedamos smulkintos petrazoles,mase dedame ant maistines pleveles,suvyniojame,dedame i saldytuva. sustingus masei atvyniojame,atpjauname reikiama gabaliuka ir dedame ant miesos.


  • 2009-11-01 02:47 zaneta

    truksta ingredientuose petrazoliu! nuotraukoje matyti, bet i sudeti lyg ir neieina skaitant.


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų