Kiaulienos vyniotinis

  • Įvertinimas: 3.2 iš 5 (balsavo 11)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 500 g kiaulienos filės
  • 500 g stambiai maltos kiaulienos
  • 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
  • 1 žiupsnelis lauro lapų
  • 1 valgomasis šaukštas maltos mėsos prieskonių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

Gaminimas

Kiaulienos filė taip perpjauti, kad gautųsi kuo didesnis gabalas.

Lengvai išmušti.

Vientisą mėsos gabalą pabarstyti pipirais, lauro lapais, druska, laiškiniais česnakais ir įtrinti.

Maltą mėsą sumaišyti su maltos mėsos prieskoniais.

Ant filė kloti faršą ir suvynioti vyniotinį. Surištą audinyje palaikyti bent pusdienį.

Virti vandenyje su tais pačiais prieskoniais ir druska apie pusantros valandos.

Paslėgti.

Receptą atsiuntė: Regina

Komentarai