Kepti kalmarai

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 36)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 500 g šaldytų kalmarų aš dažniausiai naudoju žiedus
  • 1 kiaušinis
  • 3 šaukštai miltų
  • 50 ml vandens
  • 1 šaukštas vegetos prieskonių
  • druska ir pipirai
  • aliejus kepimui.

Gaminimas

Kalmarų žiedus atšildyti ir pavirti 8 minutes vandenyje. Nusunkti vandenį, perpilti šaltu vandeniu. Iš kitų produktų sumaišyti panašią kaip miltiniams blynams tešlą. Kalmarų žiedus apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminiai. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluostuko, kad aliejus nusivarvėtų. Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Raminta

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų