Keptas šoninės vyniotinis

  • Įvertinimas: 3.5 iš 5 (balsavo 40)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • ~ 1 kg gražios šoninės 1 a. šaukštelio smulkintų džiovintų pomidorų
  • 0,5 a. šaukštelio dž. paprikos
  • 3-4 a. šaukštelių džiovinto mairūno arba čiobrelių
  • 3 skiltelių česnako
  • druskos
  • šviežiai maltų pipirų

Gaminimas

Vidinį šoninės gabalą apibarstykite smulkintais džiovintais pomidorais, paprika, druska, pipirais, įspauskite ir įtrinkite česnaką, šiek tiek pabarstykite į vidų mėgstamų žolelių (mairūno, čiobrelio ar raudonėlio). Labai standžiai susukite ir sutvirtinkite siūlu (apvyniokite kaip vyniotinį).

Vyniotinį apvoliokite džiovintose žolelėse, suvyniokite į aliuminio folija, palikite ~ 1 h pasimarinuoti, o po to dėkite į kepimo skardą, įpilkite šiek tiek verdančio vandens ir kepkite 170 °C orkaitėje apie 1 val. (1 kg. mėsos – 1 valanda).

Palikite atvėsti, o atvėsus plonai supjaustykite.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Neringa

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų