Kepta menkės filė

  • Įvertinimas: 3.1 iš 5 (balsavo 39)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 1 kg menkės filė
  • 1 citrina
  • 1 šaukštelis raudonos paprikos miltelių
  • 0,5 šaukštelio ciberžolės miltelių
  • 1 šaukštelis kalendros miltelių
  • 1 šaukštelis maltų kmynų
  • 0,5 šaukštelio imbiero, malto
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • 2 šaukštai miltų
  • 100 ml alyvuogių aliejaus

Gaminimas

Sumaišykite paprikos miltelius su ciberžolės, kaldendros, kmynų, imbiero milteliais, druska ir pipirais.
Prieskonių mišiniu įtrinkite žuvies filė gabaliukus ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Palikite 2 valandoms žuvį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Prieš kepant, pavoliokite žuvį miltuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Kepkite apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė: Stanislova

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų