Kepta duona su užtepėle

  • Įvertinimas: 3.3 iš 5 (balsavo 53)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 10 riekių baltos duonos
  • Aliejaus kepimui
  • 5 kietai virti kiaušiniai
  • 2 morkos
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 150 ml lieso majonezo
  • 2 skiltelės česnako
  • druskos

Gaminimas

Duona supjaustome į smulkesnes riekeles. Jas apkepame ant aliejaus iš abiejų pusių. Darome užtepėlę: morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame česnaką. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą, padruskinam ir išmaišom. Šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių. Skanu prie alaus.

Receptą atsiuntė: Sandra

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų