Kepta antis

  • Įvertinimas: 2.8 iš 5 (balsavo 58)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 1 antis
  • 5 obuoliai
  • sauja kmynų
  • 200 g sviesto
  • druskos
  • pipirų
  • 15 bulvių
  • aliejaus
  • 5 pomidorai
  • 2 didelės morkos
  • 1 agurkas
  • 1 svogūnas
  • Padažui
  • raudonas vynas
  • granatų sėkleklių sauja
  • apelsino žievelių truputį
  • citrinos žievelių truputį
  • tamsaus sojos padažo

Gaminimas

Po anties skūra pritepti sviesto sumaišyto su prieskoniais ir kmynais. Prikišti išvalytų obuolių ir padėti vieną dieną pasimarinuoti. Morkas nusilupti ir susipjaustyti skiltelėmis. Bulves, morkas, svogūnus gražiai susipjausčius sudėti į celofaninį maišelį užberti druska ir pipirais, bei šiek tiek įpilti aliejaus ir kepti.
Antį pradžiai įdėti į kepimo rankovę, o po to nuimti i rkepti be jos, taip greičiau iškepa. Padaryti padažą iš nurodytų produktų.Kai iškeps antis ją aplieti šiuo padažu. Aplink apdėti pomidorų, agurkų, bulves sudėti.

Receptą atsiuntė: Rima

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų