kalėdinis ragaišis

  • Įvertinimas: 3.1 iš 5 (balsavo 36)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 0,5 stiklinės aguonų
  • 5 valgomi šaukštai aliejaus
  • 3 valgomi šaukštai cukraus
  • 1 stiklinė pieno
  • žiupsnelis druskos
  • 2 kiaušiniai
  • 25 g mielių
  • Perlinis cukrus
  • Prieskonių mišinys pyragams žiupsnelis
  • 500 g miltų Daina

Gaminimas

Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių.
Iš pieno, mielių, šiek tiek cukraus ir žiupsnelio druskos, miltų, kiaušinio ir aliejaus, bei prieskonių mišinio išminkykite tešlą. Ir ją palikite 1 valandą, kad pakiltų.
Aguonas sumaišykite su cukrumi. Kitą kiaušinį palikite viršaus aptepimui ir pačios tešlos. Pakilusią tešlą iškočiokite ant stalo pasibėrus miltų, kad neliptų prie stalo. Patepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite aguonomis ir susukite į ragelį.Viršų patepkite su kiaušiniu ir pabarstykite su perliniu cukrumi. Kepkite apie 1 valandą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: mia30

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų