Kaimiškas kugelis (17)

  • Įvertinimas: 3.9 iš 5 (balsavo 66)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 1,5 kg. bulvių
  • 2 kiaušiniai
  • 1 stiklinė pieno
  • 250 g. spirgučių
  • druska
  • padažui
  • sviestas
  • grietinė
  • druska

Gaminimas

Bulves sutarkuojam. Įmušam kiaušinius, sudedam spirgučius, įpilam užvirintą pieną, pagardinam druska ir viską gerai išmaišom. Kepimo formą ištepam aliejum, išklojam kopūstlapiais ir pilam bulvių masę. Kepam 40 - 50 min. Padažui sviestą ištirpinam, dedam druską ir grietinę. Dar nenuėmę nuo ugnies, pamaišom apie 30 sekundžių.

Receptą atsiuntė: Sandra

Komentarai (17)


  • 2014-12-06 08:12 lina

    Tu pati darei


  • 2013-01-05 16:48 JOLANTA

    AS VIETOJ PIENO KEFYRO DEDU


  • 2012-11-28 12:44 GRASASS

    Pasakykite kokia tueri buti orkaiteja temperatura kepant kugeli.


  • 2012-10-26 15:46 Anastasija

    as ir pieno ir grietines dedu, gaunasi super


  • 2012-10-22 15:43 Lina

    Noriu pasakyti kad kiausinio geriau nedeti....y tarkala kiausinis ir pipirai nesideda...o siaip gerai skanu labai tik tikrai vietoj pieno grietine geriau...


  • 2012-09-21 18:26 Odijalas

    kopustu lapai dedami ne del prisvilimo, o del skonio! kopusto lapas yra pavogtas, is blynu ant kpustu lapu, ten yra visai kitas patiekalas, kaimiskas, jei kam ydomu D beproto skanu!! tik lapa sturi buti dziovintas sauleje o ne zalias, ir dziovinama tik virsutiniai( tie kur dazniausiai buna ismetami pirmieji guzio lapai) jei kas neragavot butinai pasidomekit ir pasigaminkit "blynu ant kopusto lapu" !!
    Skanaus!!


  • 2012-09-12 15:22 irena

    O aš,kai atsibosta kept su spirgiukais,į bulvių masę pridedu rūkytų šonkauliukų,tai šeimyna pirščiukus apsilaižo pavalgę DD ,ir aišku,nepamirštu įtarkuoti svogūno į tarkius,o į padažiuką keptų svogūniukų pridedu


  • 2012-08-14 17:25 romas

    kokem karstija kepti


  • 2012-06-03 16:14 Zose

    As visada itarkuoju kelis svogunus: kugelis gaunasi sviesus ir kvapnus.


  • 2011-10-27 18:45 Ligita

    na va padariau viską pagal receptą (tik kopūstlapių nedėjau) tikiuosi skaniai gausis Tik labai nuliūdino šeimos narių pavėluotas komentaras, kiaušinis juk kietina, visai nereikia jo dėti, o aš pamiršau tai ir kai pasakiau, kad virinto pieno įpyliau visi susiraukė.. bet visi suprantama savaip gamina, tikiuosi nepasigailėsiu gaminusi pagal šį receptą, juolab, kad kažkam skaniai ir visai ne kietai gavosi ))))


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų