Jelenos naminiai kibinai (57)

  • Įvertinimas: 4.2 iš 5 (balsavo 373)
Reklama

Ingredientai

  • Tešlai
  • 4 stiklinės miltų
  • 3 kiaušiniai
  • mažas indelis grietinės geriausia 18% arba 25%
  • 200 g kepimui skirto margarino arba sviesto
  • žiupsnelis druskos
  • Įdarui
  • 600g faršo
  • 1 svogūnas
  • prieskoniai kiekvienam pagal skonį

Gaminimas

1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą:  smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome.
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi, įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių, dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu. Kepame kibinus maždaug 20-40min.

Receptą atsiuntė: Jelena

Komentarai (57)


  • 2016-01-31 00:40 Diana

    Gal per plonai iskociovau tesla ? Kiek mazsaug kibunu turi gautis ?


  • 2016-01-31 00:37 Diana

    Viska dareu kaip parasyta , viskas kaip ir gerai gavosi bet prilipo kibinu dugnas prie kepimo popereus , antra porcija kepeu ant plikos skardos pabarstyta myltais bet irgi tas pats


  • 2016-01-25 12:20 As27

    Tikrai labaj skanus


  • 2016-01-22 12:05 To gin

    Paskaitykite komentarus , ten viskas yra parašyta. Receptą įkėliau prieš 7 metus , pakeisti nieko negaliu


  • 2016-01-12 23:26 gin

    Kokios 4 stiklines? Kiek tiksliau? Koks mazas indelis grietines? Kiek tiksliau?


  • 2016-01-03 19:03 Jurgita

    Receptą "užskaitau" Šiandien kepiau pagal šį receptą ir kibinai gavosi tikrai puikūs


  • 2015-11-26 16:06 Aurelija

    Nuostabiai gavosi, aciu uz recepta


  • 2015-11-07 07:59 Rasa

    Tešlą darau pagal šį receptą jau ne kartą - tobula, miltų truputį daugiau, bet vos vos, įdarui mes labiau mėgstam peiliu smulkintą mėsą (pjaustom mažais gabaliukais), bet kartais ir maltą mėsą naudoju. labai ačiū už receptą!


  • 2015-11-02 11:20 Renata

    Labai skaniai gavosi! Tik as miltu daugiau biski idejau


  • 2015-07-12 19:21 Renata

    Siandiena Kepsiu ,Aciu uz recepta


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų