Jelenos naminiai kibinai (48)

  • Įvertinimas: 4.2 iš 5 (balsavo 373)
Reklama

Ingredientai

  • Tešlai
  • 4 stiklinės miltų
  • 3 kiaušiniai
  • mažas indelis grietinės geriausia 18% arba 25%
  • 200 g kepimui skirto margarino arba sviesto
  • žiupsnelis druskos
  • Įdarui
  • 600g faršo
  • 1 svogūnas
  • prieskoniai kiekvienam pagal skonį

Gaminimas

1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą:  smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome.
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi, įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių, dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu. Kepame kibinus maždaug 20-40min.

Receptą atsiuntė: Jelena

Komentarai (48)


  • 2015-07-12 19:21 Renata

    Siandiena Kepsiu ,Aciu uz recepta


  • 2015-06-30 13:54 Jelena

    Reikia kepti įjungus orkaitę ir viršų ir apačią. Į tešlą reikia įdėti truputį druskos, į ingrida entusiasme įrašiau o į patį receptą pamiršau. Bet viskas priklauso nuo sviesto ar margarino sūrumo. Šiuo metu gyvenu Norvegijoje tai čia ir sviestas ir margarinas labai sūrus, tai druskos papildomai nededu


  • 2015-05-03 10:43 svetlana

    Labai skanu. Aciu


  • 2015-04-12 19:43 indre

    Norejau paklausti o koks kepimas is virsaus ir apacios?


  • 2015-02-21 16:07 monika

    labai skanus


  • 2015-02-09 16:30 Aiste

    O į tešlą druskos dėt nereikia?


  • 2015-01-27 09:47 Laimute

    super ,labai skanus


  • 2014-03-13 16:41 jelena

    20-40min nes viskas priklauso nuo kibino dydzio. As varsha darydavau pati, maldavau mesmalei lasinius ir nugarine. O kaip peieskonius naudoju stambiai malta pipira irarzoviu buljona. Iseina mazdaug 15 normalaus dzio kibinu. Miltu nazdaug 800gr


  • 2013-02-23 11:43 rima

    cia labai nekonkreciai-kepti 20-40 min,taip ir sudegti gali!!! prieskoniai tik i idara-as dedu tik penkis pipirus ir druska,o i tesla tik druska,okepu ,kol graziai apskrunda.


  • 2013-02-18 20:12 Forsas

    Kibinų gaminimui nenaudokit faršo. Geriau sprandinė pjaustyta kubeliais.


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų