Jelenos naminiai kibinai (41)

  • Įvertinimas: 4.2 iš 5 (balsavo 373)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Tešlai
  • 4 stiklinės miltų
  • 3 kiaušiniai
  • mažas indelis grietinės geriausia 18% arba 25%
  • 200 g kepimui skirto margarino arba sviesto
  • žiupsnelis druskos
  • Įdarui
  • 600g faršo
  • 1 svogūnas
  • prieskoniai kiekvienam pagal skonį

Gaminimas

1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą:  smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome.
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi, įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių, dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu. Kepame kibinus maždaug 20-40min.

Receptą atsiuntė: Jelena

Komentarai (41)


  • 2014-03-13 16:41 jelena

    20-40min nes viskas priklauso nuo kibino dydzio. As varsha darydavau pati, maldavau mesmalei lasinius ir nugarine. O kaip peieskonius naudoju stambiai malta pipira irarzoviu buljona. Iseina mazdaug 15 normalaus dzio kibinu. Miltu nazdaug 800gr


  • 2013-02-23 11:43 rima

    cia labai nekonkreciai-kepti 20-40 min,taip ir sudegti gali!!! prieskoniai tik i idara-as dedu tik penkis pipirus ir druska,o i tesla tik druska,okepu ,kol graziai apskrunda.


  • 2013-02-18 20:12 Forsas

    Kibinų gaminimui nenaudokit faršo. Geriau sprandinė pjaustyta kubeliais.


  • 2013-01-29 19:58 Jurgitai

    Grietines visur yra, tik ji gal kitaip vadinasi. Pavyzdziui Vokietijoje grietinele vadinasi Sahne, Schlagsahne, o GRIETINE - SCHMAND,Crem Freisa.


  • 2013-01-29 19:45 Zose

    Receptas geras, nes mazai reikalauja darbo. BET... KIBINAI SKANESNI SU KAPOTA MESA IR TRUPUTI I MESA IPYLUS BULJONO.


  • 2013-01-10 16:50 jurgita

    o jei nera grietines ka galima naudoti nes italijioje nera grietines


  • 2012-11-23 20:49 Agne

    Katik kepiau laaabai skanus kibiniukai butinai kepciau ir dar karta


  • 2012-10-13 20:47 Snaige

    Skanus kibinai.Aciu uz toki recepta.Kepam gana daznai.Niam niam.Man pavyko is pirmo karto.


  • 2012-10-12 17:53 Rut

    Kepsiu ir aš juos skaičiau komentarus, jei pritrūkstat mėsos, pakeiskit truputi receptą ir įdėkit sūrio su mėsa, arba darykit su daržovėm troškintom. Mm, jau laukiu, kada kepsiu..


  • 2012-09-25 09:26 Dzesika

    Norejau paklaust. O koki farsa pirkti. Koks tiktu skanisusiai? Aciu


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų