Įdaryta lydeka

  • Įvertinimas: 3.5 iš 5 (balsavo 23)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 2 kg. lydekos
  • 1 žalio vištos kiaušinio
  • 10 virtų putpelės kiaušinių
  • 2 šaukštų krakmolo
  • 2 šaukštų miltų
  • 1 šaukšto aliejaus
  • 1 virtos vidutinės morkos
  • 1 svogūno
  • 2 batono riekelių
  • 1 šaukšto druskos
  • po trupučiuką prieskonių maltų lapelių, Kotanyi ketverių pipirų
  • bazilikų, čiobrelių, ciberžolės

Gaminimas

Nuskustai lydekai nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, miltus, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar aliejuje su svogūnu pakepintą morką, majonezą. Įberiu druskos, prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet lydekos "kūną" susiuvu ir kepu orkaitėje apie 45 min. Papuošiu. Linkiu pabandyti.

Receptą atsiuntė: Regina R.

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų