Greitas ir nesudėtingas pyragas su mėsa

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 37)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 3 kiaušiniai
  • 0,5 stiklinės majonezo
  • 0,5 stiklinės grietinės
  • miltai, kad tešla būtų kaip blynams
  • 500 g maltos mėsos
  • 1 svogūnas
  • 1 morka
  • česnakas

Gaminimas

Sumaišyti tešlą iš kiaušinių, majonezo, grietinės ir miltų. Nesūdyti! Maltą mėsą apkepti su susmulkintais svogūnu, morka ir (pagal pageidavimą) pievagrybiais. Įdedam smulkinto česnako, pasūdom, įberiam pipirų bei mėgiamų prieskonių. Pusę tešlos (galima net mažiau nei pusę) supilame į formą, dedam ant jos įdarą, užpilame likusia tešla. Kepame 200С orkaitėje 45-50 minučių. Тešla: 2 variantas 250 g majonezo (neriebaus) 250 g grietinės 2 kiaušiniai 1 šaukštelis nugesintos sodos 8 šaukštai miltų 3 variantas 200 g majonezo 200g grietinės 3 kiaušiniai nugesintos sodos 5 šaukštai miltų Įdarai: 1. Apkeptą maltą mėsą sumaišyti su ryžiais ir įdėti truputį česnako; 2. Kopūstai su grybais; 3. Grybai su vištiena; 4. Truputį patroškinti kopūstai, vogūnai ir morkos, daug žalumynų, lašelis acto, česnakas ir krakmolas + kiaušinis. 5. Virta vištiena, supjaustyta smulkiai si šviežiais krapais; 6. Žuvus+svogūnai+ryžiai; 7. Kopūstai +mėsa+svogūnai; 8. Apkeptos daržovės. Kad įdaras nesubyrėtų, į jį įmušame kiaušinį.

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų