Farširuotas karpis

  • Įvertinimas: 3.0 iš 5 (balsavo 55)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Karpis žuvies prieskoniai  druska pipirai
  • 1 kiaušinis  saujelė manų kruopų 1 svogūnas  1 morka 2 skiltelės česnako
  • dantų krapštukai
  • aliejus, vandens įpilti į skardą

Gaminimas

1. Nulupti žuvies odą (lupti įpjovus nuo pilvo), užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai.
2. Mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti su mėsmale. Į ją įmušti kiaušinį, įberi manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su morka ir česnaku, prieskoniais žuviai.
3. Paruoštą masę sudėti atgal į odą
4. Odą surinkti dantų krapštukais.
5. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 40 min.  Prieš tai įpylus aliejaus ir vandens.

Receptą atsiuntė: Ernesta Bryžienė

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų