Farširuota lydeka pagal Sandrą

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 24)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Lydeka, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Bandelės, mirkyta piene, 1 vienetas
  • Druska, pagal skonį
  • Juodieji pipirai, pagal skonį
  • Prieskoniai, žuvies, pagal skonį
  • Dar vienos nedidelės žuvies faršo

Gaminimas

Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo jo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom. Žuvies mėsą sumalam mėsmale. Svogūną ir morkas sutarkuojame. Morkos, svogūnas, kitos žuvies faršas sudedamas į lydekos į faršą, įmušam kiaušinus, sudedam mirkyta bandelę ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą. Lydeką pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam 50-60 min. Skanaus!
Receptą atsiuntė: Sandra

Komentarai