Daržovių salotos su pievagrybiais II

  • Įvertinimas: 3.2 iš 5 (balsavo 43)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 5 pekininio kopūsto lapai
  • 6 konservuotų kukurūzų burbuolės
  • 2 pomidorai Pomidorai
  • 1 agurkas Agurkas
  • Feta sūris aliejuje su alyvomis
  • 2 šaukštai citrinų sulčių
  • 0,5 žalios saldžiosios paprikos
  • 4 švieži pievagrybiai
  • druska

Gaminimas

Pievagrybius supjaustome griežinėliais, pabarstome druska, apšlakstome 1 šaukštu citrinų sulčių ir išmaišome. Į lėkštę pridedame suplėšytų kopūsto lapų, paprikos kubelių, per pusę perpjautų kukurūzų burbuolių, griežinėliais supjaustytų pomidorų bei agurkų. Ratuku sudedame pievagrybius, o viduryje - sūrį ir kelias alyvas. Keletą šaukštų aliejaus nuo sūrio sumaišome su 1 šaukštu citrinų sulčių. Šiuo mišiniu apšlakstome salotas.

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų