Cukinijų pyragas

  • Įvertinimas: 3.1 iš 5 (balsavo 43)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Tešlai 300 g miltų
  • 200 g margarino
  • 1 kiaušinis
  • 1 šaukštas žalumynų
  • 0,5 šaukštelio druskos Įdarui 1 maža cukinija
  • 2 dideli pomidorai
  • 300 g varškės sūrio
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 3 skiltelės česnako
  • bazilikai Užpilui 150 g grietinės
  • 3 kiaušiniai
  • 3 šaukštai pieno
  • 1 šaukštas žalumynų
  • druska
  • raudonėlis Pabarstymui sezamo sėklos

Gaminimas

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir išminkykite tešlą. Padėkite 30 min. į šaldytuvą. Po to, du trečdalius tešlos ištieskite į kepimo formą, padarykite aukštesnius kraštus.

Cukiniją nulupkite, supjaustykite 1 cm griežinėliais, sudėkite ant ištiestos tešlos, pabarstykite kapotais bazilikais, sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir česnakus. Ant viršaus sudėkite gabaliukais pjaustytą varškės sūrį ir fermentinį.

Užpilui skirtus produktus sumaišykite ir supilkite ant pyrago.

Likusią iškočiotą tešlą supjaustykite juotelėmis ir uždenkite jomis pyrago viršų. Pabarstykite sezamo sėklomis.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 40-60 min. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

Receptą atsiuntė: Agneta

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų