Čili sriuba (31)

  • Įvertinimas: 3.7 iš 5 (balsavo 242)
Reklama

Ingredientai

  • 5 porcijos
  • 500 gramų jautienos faršo arba smulkiai supjaustyto kumpio
  • 1 čili pipiras
  • 100 gramų aštraus pomidorų padažo
  • 500 gramų pomidorų
  • 2 česnako skiltelės
  • 400 gramų konservuotų aštrių raudonų pupelių
  • 1 paprika
  • prieskonių paprikos, prieskonių jautienai ir pan. pagal skonį
  • 1 svogūnas
  • 3 šaukštai aliejaus
  • 200 g fermentinio sūrio
  • Druska, pagal skonį

Gaminimas

~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono rekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).

Komentarai (31)


  • 2015-08-18 19:31 He he

    Geriau pirkt konservus pomidoru be odeliu jau buna tai tik sumeti i puoda ir vuolia


  • 2015-08-18 19:30 He he

    Aliejus tai kam tipo farsui kept


  • 2015-07-11 00:31 SYMPLESYMPLE

    Aš apie maisto gaminimą beveik nieko neišmanau. Taigi noriu paklaust vieno klausimo. Tai čia vandens pilt nereikia kaip kitos sriubos yra verdamos, visi ingridientai sumetami į vandenį ?


  • 2015-02-21 17:38 linute

    Na ką....su drauge issivirem sriubytes pagal ši receptuka.žiauriai skani,neperastria pasigaminom,sūrio ant viršaus užsibarstem,pasiskrudinom bulkytes,super...mmmm....skanu


  • 2015-02-07 02:16 123

    As visada dedu kiaulienos farsa ir tikrai skaniai gaunasi


  • 2014-11-30 20:18 smalsi

    Gal bandėt kuri dėti, vietoj jautienos faršo, kiaulienos?


  • 2013-01-20 17:41 ore

    o alieju tai hui parisi kur pilt,svarbu tris saukstus turet


  • 2012-09-27 22:24 Sigit

    Karamele, pereik per visą konservuotų pupelių lentyną ir rasi, pomidorų padaže su čili ar kaip ten būna. Žodžiu, rasi Bet aš dėjau paprastas


  • 2012-09-27 22:22 Sigita

    Aš darau be čili, bet daug įvairių prieskonių dėjau, ir pavyko tokia irgi aštroka. Bet ir neaštri skani.
    Žinokit aš dar pripylus į lėkštę įsipjausčiau šviežio agurko-suteikia gaivumo. Labai labai skanu


  • 2012-09-16 21:42 karamele

    o kokios tos astrios pupeles?As zinau konservuotas "kidney" raud. pupeles, bet jos neastrios...?!!!


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų