Čeburekai (3)

  • Įvertinimas: 3.3 iš 5 (balsavo 53)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 250 g kvietinių miltų 15 g mielių 1 kiaušinis truputis pieno  druska
  •     Įdarui 250 g neriebios mėsos svogūnas  2 skiltelės česnako  prieskoniai
  • Aliejus kepimui

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad Čeburekai pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama ir išpjaustomi apskritimai.
Įdarui virta mėsa sumalama su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku, įdedame prieskonių ir viską išmaišome.
Tešlos apskritimas, uždėjus įdaro, sulenkiamas per pusę ir kraštai užspaudomi. Čeburekus kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Aš dar darau su varškės įdaru irgi labai skanu :)

Receptą atsiuntė: Aneta

Komentarai (3)


  • 2012-11-15 13:14 as

    liuks!


  • 2011-06-20 18:36 Ingrida

    Aš taip pat gaminu tokius-krizinius čeburekus,nes į juos galima dėti virtą mėsą likusią nuo kitų patiekalų.Neįsivaizduoju
    ne mielinės tešlos čeburekų,gaminti su margarinu ar varške-tai tarybinės virtuvės palikimas.


  • 2011-04-08 22:07 rait

    Visu pirma ceburekai gaminami ne is mielines teslos ir tuolab ne is virtos mesos,jei nulipdet cebureku forma,tai nereiskia ,kad juos galima taip vadint


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų