Bulvių pica (1)

  • Įvertinimas: 3.8 iš 5 (balsavo 58)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 8 vidutinio dydžio bulvės
  • 4 kiaušiniai
  • 4 v. š. grietinės
  • 4 v. š. miltų
  • 400 g daktariškos dešros
  • 2 paprikos
  • 400 g fermentinio sūrio
  • mėgstami bulvių prieskoniai
  • svogūno laiškai

Gaminimas

Nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, įberti bulvių prieskonių ir supilti į riebalais patepta kepimo formą.

Kiaušinius išplakti su grietine bei miltais ir supilti ant bulvių.

Dešrą ir papriką supjaustyti kubeliais, sutarkuoti sūrį, sukapoti svogūnų laiškus ir supilti ant picos viršaus.

Kepti apie 50 min 180 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

Receptą atsiuntė: Janina

Komentarai (1)


  • 2012-05-26 17:52 Samantukas

    mes su mamyte darem pica skonis neiprasta labai labai skanu patarciau jums pasidaryt