Bananinis pyragas (7)

  • Įvertinimas: 3.1 iš 5 (balsavo 63)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 3 bananai
  • 3 kiaušiniai
  • 1,5 stiklinės miltų
  • 1/3 stiklinės manų košės
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių Kepimo milteliai
  • 1/3 stiklinės aliejaus
  • 20 g sviesto
  • 1 stiklinė cukraus

Gaminimas

Nuluptus bananus smulkiai supjaustyti. Suberti cukrų, įmušti kiaušinius ir maišytuvu gerai išplakti. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir manų košę, dar vieną minutę plakti. Įpilti aliejų ir maišyti, kol tešloje nebeliks aliejaus burbuliukų. Kepti 180°C temperatūroje, išteptoje riebalais ir pabarstytoje džiūvėsėliais kepimo skardoje. Tešlą galima kepti didelėje tortinėje, kitą dieną perpjauti pusiau, sutepti džemu (juodųjų serbentų ar kt.). Viršų galima aplieti šokoladiniu glajumi - 3/4 šokolado plytelės ištirpdyti ir sumaišyti su šaukštu grietinėlės.

Komentarai (7)


  • 2012-01-12 14:03 Viktorija

    O plakti su blenderiu ir bananū masę ir miltų ???


  • 2011-03-08 11:58 Edgaras

    Receptas yra nuostabus, o jau skonis tai niam, niam.Patariu visiems pabandyti, tik nepamirskit pasigardinti sokoladu.Jis cia labai tinka


  • 2010-11-26 18:47 Lilia

    labai aiskiai parasyta-manu kose,ne manu kruopos.Kai liks nesuvalgytos bus kur panaudoti.


  • 2010-10-25 16:24 sandra

    noriu paklausti topaties kaip ir inga, kaip ten su tais manais? labai jau neaisku


  • 2010-08-24 19:15 inga

    laba nesupratau ar manu kruopu reikia ?ar jau isvirtos manu koses?


  • 2009-11-03 18:15 elenute

    Manau kepti kokias 40 min, priklausomai nuo skardos dydzio. O siaip ar pyragas iskepes ar ne ziuriu kai jau rusteli ir tada begu dantu krapstuka - jei islenda svarus, vadinasi iskepes, o jei aplipes truineliais - reikia dar truputi pakepti. Cia tokia paprasta seimininkiu metodika


  • 2009-11-03 15:09 Dovile

    i kiek laiko kepti taip ir neparasyta


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų