Baltasis padažas

  • Įvertinimas: 3.0 iš 5 (balsavo 43)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Sultinys, mėsos, 5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
  • Sviestas, 0.5 šaukšto
  • Krapai, pjaustyti, 2 šaukštai
  • Druska, pagal skonį
  • Citrinos rūgštis, truputį

Gaminimas

Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi. Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų