Balta mišrainė (16)

  • Įvertinimas: 4.2 iš 5 (balsavo 80)
Reklama

Ingredientai

  • Bulvės, virtos, 5 vienetai
  • Morkos, virtos, 2 vienetai
  • Konservuoti žirneliai, 100 gramų
  • Marinuoti agurkai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Druska, pagal skonį
  • Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
  • Majonezas, pagal skonį

Gaminimas

Supjaustykite kubeliais morkas, bulves, agurkus, kiaušinius. Supilkite žirnelius, pasūdykite, papipirinkite, užpilkite majonezo, pamaišykite ir valgykite. Skanaus!

Komentarai (16)


  • 2016-06-08 12:38 Ausra

    Kaip ideti du vienetus druskos?


  • 2016-05-02 22:36 Gertruda

    Labai skanu


  • 2016-05-02 22:36 Gertruda

    Labai skanu


  • 2016-05-02 22:36 Gertruda

    Labai skanu


  • 2016-03-28 19:11 Inga

    Jokiu svogunu negali buti. Ne juokaukit su tais svogunais.


  • 2016-02-06 13:40 mmmm

    man patinka kai daugiau morku, as dedu kokiu 40% morku, tada truputi saldesne gaunasi


  • 2015-12-30 18:55 mmm

    kumpio truksta


  • 2015-12-30 01:30 to Upd

    Jau del svogunu ir petrazoliu tai labiau nusisneketi neimanoma. Si misraine turi buti pati is saves svelnaus poskonio, nemaisom, kalba eina apie namine o ne apie lietuviska (i kuria ieina kumpis), tad i namine deti svogunus ir petrazoles kurie turi gana astru skoni bei kvapa butu daugiau nei neprotinga. Neisradinekite dviracio is naujo su savo fantazijomis ir nedarykite is jo mopedo.


  • 2015-10-09 16:05 Upė

    Visi ingredientai turi būti vienodo svorio.Jei 5 bulvės sveria 350 gramų,tai tiek pat turi sverti morkos,žirneliai kiaušiniai ir t.t. Mišrainė būna dar skanesnė, kai dedama pusė majonezo ir pusė 30 procentų grietinės.Skoniui nemaišo,jei į mišrainę įdedama smulkiai pjaustyto svogūno,krapų bei petražolių.Mišrainė pasūdoma tik prieš pat valgymą,nes,pasūdžius anksčiau,jį nuo druskos pavandenija.


  • 2015-04-13 13:09 Tomas

    Nuo kada svogunai i misraine dedasi?


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų