Aštri adžika (1)

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 64)
Rekomenduojame

Ingredientai:

2 kg.  pomidorų 700 g. raudonų paprikų 200 g. čilį pipiriukų 300 g. morkų 1/2 didesnės arba 1 mažesnės česnako galvutės 4 svogūnai 1  petražolių šaknis aliejaus kepimui 1/2 stiklinės cukraus 3 v. šaukštai druskos 1/2 stiklinės acto

Gaminimas:

Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti apie 45-60 min (kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir užsukti. Palikti atvėsti. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (pvz. rūsyje).

Komentarai (1)


  • 2011-10-27 13:00 Vilius

    Skonis puikus, tačiau su tokia adžika galima žindomus kūdikius maitinti... Kad toji adžika taptų normali, būtina patrigubinti aitriųjų pipirų kiekį. Tą padariau gamindamas antrą kartą.


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų