Aštri adžika (5)

  • Įvertinimas: 3.4 iš 5 (balsavo 64)
Reklama

Ingredientai:

2 kg.  pomidorų 700 g. raudonų paprikų 200 g. čilį pipiriukų 300 g. morkų 1/2 didesnės arba 1 mažesnės česnako galvutės 4 svogūnai 1  petražolių šaknis aliejaus kepimui 1/2 stiklinės cukraus 3 v. šaukštai druskos 1/2 stiklinės acto

Gaminimas:

Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti apie 45-60 min (kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir užsukti. Palikti atvėsti. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (pvz. rūsyje).

Komentarai (5)


  • 2015-08-30 10:24 regina

    galima ir be morku,labai skanu,niam,niam.


  • 2015-08-27 09:43 Carmella

    Nerealiai geras receptas - dariau viska, kaip buvo parasyta - skaniau ir but negalejo - pernai "progo", tai siemet trigubai pridariau. Spaudziu letena tam, kas parase si nerealiai gera recepta


  • 2015-08-26 11:16 Laura

    O kada alieju naudoti? Ir ka kepti?


  • 2015-07-05 15:15 Rimantas

    Sveiki, noriu pasakyt, kad čia greičiau adžikos padažas ar užkandis, tikroji adžika neverdama ir jos pagrindas čili pipirai, česnakai ir žalumynai


  • 2011-10-27 13:00 Vilius

    Skonis puikus, tačiau su tokia adžika galima žindomus kūdikius maitinti... Kad toji adžika taptų normali, būtina patrigubinti aitriųjų pipirų kiekį. Tą padariau gamindamas antrą kartą.


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų